Detectivii din vest pun tara la cale

La doar doua saptamani dupa ce generalul Mircea Chirila era numit seful detectivilor din Banat si la Timisoara avea loc Conferinta Regionala a Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania, în orasul de pe Bega a avut loc o noua întalnire a detectivilor particulari. De aceasta data, a fost vorba doar despre detectivii din Timis si Arad. Acestia nu vor exclusivitate si promit ca-si vor ajuta colegii din zona sa ajunga la acelasi nivel de organizare.

Sar în sprijinul colegilor de suferinta

La sfarsitul saptamanii trecute, detectivii din vestul tarii au propus, analizat si stabilit structura si componenta Consiliilor Directoare judetene si a celui regional. Oamenii ce ofera servicii alternative politistilor au stabilit deja si a treia conferinta regionala, care ar urma sa reuneasca pe langa detectivii din Arad si Timis si pe cei din Caras Severin, Hunedoara, Alba si Mehedinti. Se doreste extinderea, în cel mai scurt timp posibil si în aceste judete a masurilor de organizare similiare modelului de la Timisoara. „Întalnirea a prilejuit un util schimb de opinii între detectivii particulari pe marginea conceptului de securitate privata si a provocarilor acestei profesii, din perspectiva europeana, pe fondul globalizarii si proliferarii riscurilor si vulnerabilitatilor la adresa persoanei fizice si a entitatilor juridice de toate genurile”, spune Saul Beloia, purtatorul de cuvant al ANDR „Banat”.

Detectiv pe timp de criza

În cadrul reuniunii de la Timisoara au fost abordate si teme privind locul si rolul detectivului particular în sistemul romanesc de protectie a persoanei si a valorilor apropiate acesteia, relatia dintre mediul privat de securitate si institutiile publice sau cadrul legislativ care reglementeaza mai mult sau mai putin eficient cooperarea dintre acestea. În Romania exista 1.500 de detectivi atestati, din care putin peste 100 sunt în judetul Timis. Detectivul, în Romania, este platit cu ora, iar preturile sunt cuprinse între 15 si 65 de euro pentru 60 de minute de filaj. Cele mai numeroase cazuri preluate de detectivii particulari, dupa 2008, în Romania, au fost cele legate de domeniul economic si al mediului de faceri. Recuperarea de credite si evitarea riscurilor financiare sunt acum la mare moda. Detectivul poate fi o solutie chiar si în vreme de criza, el putand identifica scurgerile de bani dintr-o afacere si avand puterea, daca este specialist, sa ajute managerii în multe situatii complexe.

Despre Detectivi Particulari

Avem ca scop prestarea de activitati specifice incluzand investigatii particulare si detectivistica, concentrandu-ne pe indeplinirea sarcinlor solicitate de catre clienti, implicit pe cunoasterea dorintelor si asteptarilor acestora. Vom desfasura activatatile la solicitarea persoanelor fizice cat si a celor juridice, fara a se aduce atingere celor vizate asupra vietii private sau profesionale. [citeste mai mult] Detectivi partculari Bucuresti
Detectiv particular Bucuresti
Preturi detectivi particulari

Agentia EVO Investigatii

detectivii.ro
instalam camere
avocat Bucuresti easyconsult