Despre Evo Investigatii – Detectivi Particulari

detectivEvo investigatii are  ca scop prestarea de activitati specifice incluzand investigatii particulare si detectivistica, concentrandu-ne pe indeplinirea sarcinlor solicitate de catre clienti, implicit pe cunoasterea dorintelor si asteptarilor acestora.

Vom desfasura activatatile la solicitarea persoanelor fizice cat si a celor juridice, fara a se aduce atingere celor vizate asupra vietii private, profesionale sau familiale.

Agentia noastra este dotata cu cea mai moderna tehnologie, cu ajutorul careia actionam profesionist.

Solicitarile pot fi facute la orice ora din zi sau din noapte, in Bucuresti, dar si in tara si in strainatate.

Un detectiv competent se va dedica in a va ajuta cu privire la nevoile unice și speciale. Prin urmare, vom lucra intens pentru a va rezolva problemele presante si vom implementa toate resursele de care dispunem pentru a aduce cazul la un deznodamant favorabil.

Pentru persoanele care vor sa ramana anonime, oferim posibilitatea serviciului de consultanta online. Acesta se poate realiza telefonic cat si prin email, avand ca scop demararea actiunii in cel mai scurt timp posibil.

cui

Image (7)

Despre Detectivi Particulari

Avem ca scop prestarea de activitati specifice incluzand investigatii particulare si detectivistica, concentrandu-ne pe indeplinirea sarcinlor solicitate de catre clienti, implicit pe cunoasterea dorintelor si asteptarilor acestora. Vom desfasura activatatile la solicitarea persoanelor fizice cat si a celor juridice, fara a se aduce atingere celor vizate asupra vietii private sau profesionale. [citeste mai mult] Detectivi partculari Bucuresti
Detectiv particular Bucuresti
Preturi detectivi particulari

Agentia EVO Investigatii

detectivii.ro
instalam camere
avocat Bucuresti easyconsult